HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Vegetartacos
topBanner
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med plantefars og srirachamayonnaise

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smage. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce, syltet agurk og srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.

Tags:HurtigVegetariskLet at laveKlimavenlig
Allergener:glutensojasesamsulfittersennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

200 g

Pak choi

1 g

Chiliflager

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholdersennep, æg)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3448 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt38.68 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat84.64 g
Sukker21.6 g
Protein28.41 g
Salt5.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær pak choi i tynde skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt halvdelen af pak choi, og steg videre i 2-3 min.

3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær agurk i 1 cm tern. Bland hvidvinseddike, sukker [1 tsk | 2 tsk] og agurk i en skål.

4

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, resterende pak choi og en klat srirachamayonnaise.