HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Tacos
topBanner
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med plantefars, woksauce og coleslaw

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, løg, gulerod, coleslaw med agurk og asiatisk dressing vil blive en favorit for hele familien.

Tags:HurtigVegetariskLet at lave
Allergener:glutensojaægsennepsesamsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Agurk

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

1 stk

Løg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)788 kcal
Energi (kJ)3298 kJ
Fedt32.36 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat87.85 g
Sukker24.8 g
Protein29.07 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skræl agurk til lange, tynde bånd ind til kernen, og skær kernedelen i små tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær løg i tynde, halve skiver.

2

Bland snittet salat, hakket agurk og aioli i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

4

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce og et skvæt vand*, og steg i 2-3 min.

5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med plantefars, coleslaw, agurk og gulerod. Dryp med asiatisk dressing.