
Asiatiske tacos
med plantefars, woksauce og coleslaw
Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, løg, gulerod, coleslaw med agurk og asiatisk dressing vil blive en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Agurk
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
150 g
Snittet kålsalat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Løg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
Fremgangsmåde
Skræl agurk til lange, tynde bånd ind til kernen, og skær kernedelen i små tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær løg i tynde, halve skiver.
Bland snittet salat, hakket agurk og aioli i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce og et skvæt vand*, og steg i 2-3 min.
Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Fyld tortillabrød med plantefars, coleslaw, agurk og gulerod. Dryp med asiatisk dressing.