topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med plantefars, woksauce og coleslaw

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, løg, gulerod, coleslaw med agurk og asiatisk dressing vil blive en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Æg
Sennep
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

150 g

Snittet kålsalat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Løg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)788 kcal
Energi (kJ)3298 kJ
Fedt32.36 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat87.85 g
Sukker24.8 g
Protein29.07 g
Salt5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skræl agurk til lange, tynde bånd ind til kernen, og skær kernedelen i små tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær løg i tynde, halve skiver.

Lav coleslaw
2

Bland snittet salat, hakket agurk og aioli i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Steg fars
4

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce og et skvæt vand*, og steg i 2-3 min.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med plantefars, coleslaw, agurk og gulerod. Dryp med asiatisk dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image