
Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Lime, økologisk
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød, rødløg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både.

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med sriracha. TIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Fyld tortillabrød med kød, gulerod og resterende pak choi. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.