HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Wok
topBanner
Asiatisk wok

Asiatisk wok

med svinekød, pak choi og grøntsagsris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:Hurtig
Allergener:sojasesamsulfitterglutenjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

200 g

Pak choi

1 stk

Lime, økologisk

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, sesam, sulfitter, gluten)

20 g

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)650.905 kcal
Energi (kJ)2723.3865 kJ
Fedt20.454 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat81.3401 g
Sukker17.4 g
Protein39.2045 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

4

Tilsæt svinekød til samme stegepande, og steg i 3-4 min. Tag panden af varmen. Tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt vand* og limesaft, og vend indtil gennemvarmet.

5

Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt hvidløgsris. Hak peanuts og koriander fint.

6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden. Drys med peanuts og koriander. Server med limebåde.