topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med grøntsagsris og frisk koriander

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores skønne svinekødswok med farverig grøntsagsris med pak choi og gulerod, cremet sort sesammajo, koriander og limebåde.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

2 stk

Gulerod

150 g

Basmatiris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 pose

Koriander

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3183 kJ
Kalorier (kcal)761 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker18.4 g
Protein39.6 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Skær pak choi i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*, og overfør til en skål.

4

Tilsæt svinekød til samme stegepande, og steg i 3-4 min. Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt vand* og et skvæt limesaft, og vend sammen indtil gennemvarmet.

Bland grøntsagsris
5

Hak koriander groft. Vend pak choi, gulerod og et skvæt limesaft i gryden med færdigkogt ris.

Server
6

Anret ris og svinekød på tallerkener. Top med sauce fra panden. Drys med koriander. Server med sesammayonnaise og limebåde.