HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Svampe Og Broccolibowl
topBanner
Asiatisk svampe- og broccolibowl

Asiatisk svampe- og broccolibowl

med hvidløgsris og syltet radiser

I aften forkæler vi alle svampeelskere med dobbelt op på svampe! Aftenens opskrift indeholder nemlig både champignon og østershatte, som vi steger og glaserer med ingefær og asiatisk woksauce. Vi serverer vores asiatiske svampe med stegt broccoli, syltede radiser og cremet hvidløgsris.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:sulfittersojasesamgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

75 g

Radiser

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

250 g

Broccoli

200 g

Champignon

100 g

Østershatte

1 stk

Forårsløg

½ stk

Ingefær

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersulfitter, soja, sesam, gluten)

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

½ tsk

Salt* (trin 1)

2 tsk

Sukker* (trin 2)

½ tsk

Salt* (trin 4)

1 dl

Vand* (trin 5)

¼ tsk

Sukker* (trin 5)

¼ tsk

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)492.0487 kcal
Energi (kJ)2058.7319 kJ
Fedt7.8407 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat80.9749 g
Sukker19.9 g
Protein17.6756 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær radiser i tynde skiver. Bland radiser, hvidvinseddike, sukker* [2 tsk | 4 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt vand* indtil radiserne er dækket, og rør rundt.

3

Skær broccoli i små buketter og stokken i 1 cm tern. Skær champignon i kvarte. Skær østershatte i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli i 2-3 min, eller indtil mør, og skru op til høj varme. Tilsæt champignon og østershatte, og steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær og halvdelen af sesamfrø, og steg videre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

5

Tilsæt asiatisk woksauce, vand* [1 dl | 2 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og tag panden af varmen. Hæld væde fra radiser.

6

Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener. Top med radiser. Drys med resterende sesamfrø og det grønne forårsløg.