
Vi har gjort os umage med at skabe en ret, som er god og genkendelig, og samtidig har et asiatisk tvist. Det er der kommet denne Asiatiske ovnbagte kylling ud af, som krydres med vores ingefærbaserede krydderblanding, Ginger Ninja, og som serveres med sesamfritter. Hertil får du også ovnbagt pak choi, som toppes med en spændende blanding af finhakket koriander, forårsløg, ristede løg og hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Pak choi
1 g
Chiliflager
½ stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Forårsløg
½ stk
Hvidløgsfed
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Gluten, Hvede, Soja)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Koriander
280 g
Kyllingebryst
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Sesam, Gluten, Hvede, Soja)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og Ginger Ninja. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Halver pak choi på langs.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.
Overfør til bagepladen med kylling, når kyllingen og kartoflerne har 10 min tilbage, og bag sammen i resterende tid.

Imens, snit forårsløg fint.
Hak koriander og hvidløg fint.
Bland koriander, forårsløg, ristede løg, hvidløg og chiliflager i en skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Vend fritter med sesamfrø lige inden servering.
Dryp asiatisk dressing over kylling.

Anret kylling, fritter og pak choi på tallerkener.
Top pak choi med koriander-løgblanding.
Server med asiatisk mayonnaise.