Skip to main content
Asiatisk ovnbagt kylling

Asiatisk ovnbagt kylling

med bagt pak choi og sesamfritter

Vi har gjort os umage med at skabe en ret, som er god og genkendelig, og samtidig har et asiatisk tvist. Det er der kommet denne Asiatiske ovnbagte kylling ud af, som krydres med vores ingefærbaserede krydderblanding, Ginger Ninja, og som serveres med sesamfritter. Hertil får du også ovnbagt pak choi, som toppes med en spændende blanding af finhakket koriander, forårsløg, ristede løg og hvidløg.

Tags:
Kort forberedelse
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Sesam
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Pak choi

1 g

Chiliflager

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Sesam, Gluten, Hvede, Soja)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Koriander

280 g

Kyllingebryst

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Sesam, Gluten, Hvede, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

Energi (kJ)2626 kJ
Kalorier (kcal)628 kcal
Fedt26.5 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat56.5 g
Sukker9.6 g
Kostfibre5.7 g
Protein42.4 g
Salt5.2 g
Potassium1380 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag kylling
2

Imens, placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og Ginger Ninja. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bag pak choi
3

Halver pak choi på langs.

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Overfør til bagepladen med kylling, når kyllingen og kartoflerne har 10 min tilbage, og bag sammen i resterende tid.

Forbered topping
4

Imens, snit forårsløg fint.

Hak koriander og hvidløg fint.

Bland koriander, forårsløg, ristede løg, hvidløg og chiliflager i en skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt sesamfrø
5

Vend fritter med sesamfrø lige inden servering.

Dryp asiatisk dressing over kylling. 

Server
6

Anret kylling, fritter og pak choi på tallerkener.

Top pak choi med koriander-løgblanding.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image