Skip to main content
Asiatisk nudelsuppe og grøntsagsgyoza

Asiatisk nudelsuppe og grøntsagsgyoza

med pak choi og peanut-chillicrisp

Oplev det bedste fra Asien med vores Nudelsuppe med grøntsagsgyoza. Denne ret er pakket med friske, vibrerende smage og varmer dig igennem på enhver kold dag. Vi topper suppen med gyozaer med en spicy, knasende topping bestående af peanuts, chiliflager, hvidløg og olivenolie.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 tsk

Ingefær

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

15 g

Misopasta

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til suppe

3 dl

Gemt nudelvand

1 tsk

Sukker til sauce

½ dl

Vand til gyoza

1 spsk

Olie til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2834 kJ
Kalorier (kcal)677 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat88.3 g
Sukker11.2 g
Kostfibre6.7 g
Protein21.1 g
Kolesterol0.3 mg
Salt5.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium292.7 mg
Calcium58.8 mg
Iron0.8 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær pak choi i kvarte.

Snit forårsløg fint.

Riv ingefær fint.

Lav suppe
3

Bring vand, nudelvand, ingefær, misopasta, sojasauce og sukker i kog i en stor gryde.

Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min under låg.

Tilsæt nudler til suppen lige inden servering.

Steg gyoza og pak choi
4

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og gyoza i et enkelt lag med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil gyozabunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.

Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vand er fordampet og gyoza er sprøde i bunden. 

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! - Steg gyoza og pak choi ad omgange, hvis der ikke er plads på stegepanden.

Lav peanut-chilicrisp
5

Knus peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland sesamolie, peanuts, chiliflager, hvidløg, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret nudelsuppe i skåle.

Top med gyoza, gulerod, pak choi og forårsløg.

Drys med peanut-chilicrisp.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image