
Oplev det bedste fra Asien med vores Nudelsuppe med grøntsagsgyoza. Denne ret er pakket med friske, vibrerende smage og varmer dig igennem på enhver kold dag. Vi topper suppen med gyozaer med en spicy, knasende topping bestående af peanuts, chiliflager, hvidløg og olivenolie.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
150 g
Mienudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 tsk
Ingefær
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
15 g
Misopasta
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
3 dl
Vand til suppe
3 dl
Gemt nudelvand
1 tsk
Sukker til sauce
½ dl
Vand til gyoza
1 spsk
Olie til dressing
½ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, skær pak choi i kvarte.
Snit forårsløg fint.
Riv ingefær fint.

Bring vand, nudelvand, ingefær, misopasta, sojasauce og sukker i kog i en stor gryde.
Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min under låg.
Tilsæt nudler til suppen lige inden servering.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pak choi og gyoza i et enkelt lag med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil gyozabunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.
Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vand er fordampet og gyoza er sprøde i bunden.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! - Steg gyoza og pak choi ad omgange, hvis der ikke er plads på stegepanden.

Knus peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland sesamolie, peanuts, chiliflager, hvidløg, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Anret nudelsuppe i skåle.
Top med gyoza, gulerod, pak choi og forårsløg.
Drys med peanut-chilicrisp.