HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Nudelsalat
topBanner
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

med glaseret portobello og friske urter

I aften serverer vi en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, radiser, pak choi og crunchy peanuts. Salaten får spændende smag af honning- og ingefærdressing, ponzudressing, mynte og koriander. Skønt tilbehør er portobello, som steges med asiatisk woksauce. Kigger forårssolen frem, er denne ret også perfekt at tage med på picnic!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:JordnødderGlutenSojaSesamSulfitterSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Portobello

1 stk

Gulerod

100 g

Pak choi

1 stk

Forårsløg

1 pose

Mynte & koriander

40 g

Peanuts

(IndeholderJordnødderKan indeholdeSesam, Nødder)

75 g

Radiser

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderGluten, Soja, Sesam, Sulfitter)

50 g

Honning-ingefærdressing

(IndeholderSennep)

15 ml

Ponzudressing

(IndeholderGluten, Soja, Sulfitter)

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)454 kcal
Energi (kJ)1899 kJ
Fedt9.85 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat75.88 g
Sukker19.5 g
Protein13.84 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær svampe i skiver. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 6-7 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*.

2

Skær gulerod (uskrællet) i ½ cm tykke stave. Snit radiser i fint. Skær pak choi [½ stk, 2P ] i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft. Hak mynte groft. Hak koriander groft.

3

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

4

Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce [½ pakke, 2P], og vend sammen.

5

Bland nudler, honning-ingefærdressing, ponzudressing og et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt gulerod, radiser, pak choi, forårsløg, peanuts, rødkål, mynte (gem lidt til anretning) og koriander (gem lidt til anretning), og vend sammen. TIP: Server urterne ved siden af, hvis ikke alle kan lide smagen.

6

Anret nudelsalat i dybe tallerkener. Top med svampe. Drys med resterende mynte og koriander.