Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kylling

Asiatisk kylling

med sød mangosalsa og aromatisk forårsløgsris

Så blev det tid til at grille, og i aften smider vi asiatiske kyllingespyd på grillen! Vi marinerer kyllingen i asiatisk woksauce, og derefter bygger vi kyllingespyd. Imens kyllingen griller, koger vi ris, der får ekstra bid ved at blandes med forårsløg. Vi laver også en super skøn mangosalsa, som har en perfekt balance mellem sødt og syrligt. Vi topper med en cremet sojamayo, og så er vi klare til at spise!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime, økologisk

62.5 g

Radiser

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

½ stk

Mango

2 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)725 kcal
Energi (kJ)3033 kJ
Fedt26.32 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat79.62 g
Sukker17.3 g
Protein41.76 g
Salt2.7 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Snit forårsløg fint. Smelt smør* [1 spsk I 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Skær radiser [1/2 pose, 2P] i skiver. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Vend kylling med asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] i en skål.

Bland mangosalsa
3

Bland mango, radiser, et stort skvæt limesaft og resterende forårsløg (gem lidt til anretning) i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt chili, hvis du er til stærk mad!

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland sojamayo
5

Bland mayonnaise og sojasauce [1 tsk I 2 tsk] i en lille skål.

Server
6

Anret forårsløgsris og kylling i dybe tallerkener. Top med mangosalsa. Drys med resterende forårsløg. Server med sojamayo og limebåde.