HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Kylling
topBanner
Asiatisk kylling

Asiatisk kylling

med mangosalsa & forårsløgsris

Grillopskrift

Så blev det tid til at grille, og i aften smider vi asiatiske kyllingespyd på grillen! Vi marinerer kyllingen i asiatisk woksauce, og derefter bygger vi kyllingespyd. Imens kyllingen griller, koger vi ris, der får ekstra bid ved at blandes med forårsløg. Vi laver også en super skøn mangosalsa, som har en perfekt balance mellem sødt og syrligt. Vi topper med en cremet sojamayo, og så er vi klare til at spise!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:ægsennepglutensojasesamsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Jasminris

½ stk

Chili

½ stk

Lime, økologisk

62.5 g

Radiser

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Mango

2 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)724.9875 kcal
Energi (kJ)3033.3477 kJ
Fedt26.3183 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat79.6231 g
Sukker17.3 g
Protein41.7559 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint. Smelt smør* [1 spsk I 2 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Skær radiser [1/2 pose, 2P] i skiver eller 2 cm tern. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Vend kylling med asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] i en skål (hvis du ikke skal grille).

3

Bland mango, radiser, et stort skvæt limesaft og resterende forårsløg (gem lidt til anretning) i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt chili, hvis du er til stærk mad!

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. GRILL: Krydr kylling med et nip salt* og peber*, og grill i 8-12 min (vend hvert andet minut), eller indtil brunet og gennemstegt. Pensl med asiatisk woksauce halvvejs. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland mayonnaise og sojasauce [1 tsk I 2 tsk] i en lille skål.

6

Anret forårsløgsris og kylling i dybe tallerkener. Top med mangosalsa. Drys med resterende forårsløg. Server med sojamayo og limebåde.