HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Andebryst
topBanner
Asiatisk inspireret andebryst

Asiatisk inspireret andebryst

med ingefær- og hvidløgsris & kinesisk broccoli

Premium

I aften holder vi fest og vi lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Sprødt andebryst har hovedrollen, og tilberedning og biroller byder på spændende overraskelser. Vi starter med at stege andebrystet, så marinerer vi det i asiatisk dressing, og til sidst får den en ekstra tur i ovnen. Smagfuldt tilbehør er aromatisk ingefær- og hvidløgsris og sojastegt kinesisk broccoli, cashewnødder og gulerød.

Allergener:glutensojanøddersesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Gulerod

40 g

Kinesisk broccoli

20 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

½ stk

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

1 pose

Chili

1 stk

Mynte & koriander

150 g

Lime, økologisk

3 dl

Andebryst, sous vide

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Smør* (trin 1)

Olivenolie* (trin 4)

Salt* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2339.8181 kJ
Kalorier (kcal)559.23 kcal
Fedt23.5519 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat74.8431 g
Sukker7.6 g
Protein11.964 g
Salt3.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær [½ stk, 2P] og hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits ingefær og hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl I 6 dl], ris og et nip salt* [1/4 tsp I 1/2 tsp], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Krydr andebryst med salt* på alle sider. Placer andebryst med fedtsiden nedad i en kold stegepande. Tænd for blusset på middel varme, og steg i 10 min, eller indtil en del af fedtet er smeltet fra og skindet er sprødt. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær kinesisk broccoli i 3-4 cm store buketter. Hak cashewnødder groft.

3

Brun andebryst i 30 sek på alle sider. Lav en 'båd' af sølvpapir, og hæld asiatisk dressing i. Placer andebryst i 'båden' med fedtsiden opad. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil gennemvarmet. Overfør til en tallerken, dæk til med sølvpapir, og lad hvile i 5 min.

4

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak mynte og koriander fint. Bland chili, limeskal, mynte, koriander, olivenolie* [1,5 spsk. | 3 spsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kinesisk broccoli, gulerod og cashewnødder i 3-4 min. Tilsæt sojasauce, og rør rundt. Skær andebryst i skiver.

6

Anret hvidløgsris, andebryst og grøntsager på tallerkener. Dryp med urteolie. Server med overskydende sauce fra 'båden'.