Ovnstegt andelår og abrikossauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt andelår og abrikossauce

Ovnstegt andelår og abrikossauce

med kartoffelgratin og sprød radisesalat

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

8 g

Kyllingebouillon

500 g

Kartofler

75 g

Radiser

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Blandet salat

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

2 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4835 kJ
Kalorier (kcal)1156 kcal
Fedt66.3 g
Mættet fedt31.8 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker24 g
Protein63.8 g
Salt8.3 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image