
Apricot and balsamic glazed duck leg
with potato-celeriac gratin and salad
Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sennep
•Sulfitter
•Selleri
•Mælk
•Æg
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 stk
Hvidløgsfed
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
60 g
Blandet salat
75 g
Radiser
8 g
Kyllingebouillon
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 5)
2 spsk
Vand (trin 5)
¾ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 5)
•Bageplade
•Ildfast fad
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6