Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Apricot and balsamic glazed duck leg
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Apricot and balsamic glazed duck leg

Apricot and balsamic glazed duck leg

with potato-celeriac gratin and salad

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

75 g

Radiser

8 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

¾ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4820 kJ
Kalorier (kcal)1152 kcal
Fedt66.5 g
Mættet fedt31.8 g
Kulhydrat74.1 g
Sukker25.1 g
Protein63.7 g
Salt7.7 g

Bageplade
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6