topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med flødesauce og salviestegt græskar

Alle har brug for en smule luksus, og hvad kan være mere luksuriøst end rigtig lækkert kød med fantastisk tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med en cremet flødesauce af ost og hvidløg. Som tilbehør laver vi salvie- og hasselnødstegt græskar og rucolasalat med æble. Glem ikke pæn bordopdækning og lækre drikkevarer.

Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Oksebouillon

20 g

Valnødder

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

300 g

Angus Striploin

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

40 g

Rucola

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)728 kcal
Energi (kJ)3044 kJ
Fedt51.94 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat25.79 g
Sukker11.8 g
Protein39.18 g
Salt1.1 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl butternutsquash [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Hak rosmarin [1/2 stilk I 1 stilk] fint. Hak valnødder og hasselnødder groft. Skær æble i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Bland æble, rucola, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. 

Tilsæt rosmarin og nødder
3

Bland rosmarin og en smule olivenolie* i en lille skål. Top butternutsquash med rosmarin og hasselnødder, når de har 10 min tilbage af bagetiden.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Lav flødesauce
5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, revet ost og oksebouillon, og rør rundt. Skru ned til lav varme, og lad simre i 2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret butternutsquash, bøffer, og rucolasalat på tallerkener. Øs flødesauce over. Top med valnødder.