HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med flødesauce og salviestegt græskar

Premium

Alle har brug for en smule luksus, og hvad kan være mere luksuriøst end rigtig lækkert kød med fantastisk tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med en cremet flødesauce af ost og hvidløg. Som tilbehør laver vi salvie- og hasselnødstegt græskar og rucolasalat med æble. Glem ikke pæn bordopdækning og lækre drikkevarer.

Allergener:nøddermælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Oksebouillon

20 g

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdejordnødder, sesam)

200 ml

Madlavningsfløde

300 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

½ stk

Angus Striploin

1 stk

Butternutsquash

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Rosmarin

40 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

1 stk

Rucola

efter behov

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3044.2996 kJ
Kalorier (kcal)727.605 kcal
Fedt51.937 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat25.7911 g
Sukker11.8 g
Protein39.1755 g
Salt1.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl butternutsquash [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

2

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Hak rosmarin [1/2 stilk I 1 stilk] fint. Hak valnødder og hasselnødder groft. Skær æble i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Bland æble, rucola, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. 

3

Bland rosmarin og en smule olivenolie* i en lille skål. Top butternutsquash med rosmarin og hasselnødder, når de har 10 min tilbage af bagetiden.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, revet ost og oksebouillon, og rør rundt. Skru ned til lav varme, og lad simre i 2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret butternutsquash, bøffer, og rucolasalat på tallerkener. Øs flødesauce over. Top med valnødder.