topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med panzanellasalat & estragon

Så blev det weekend, og vi har sørget for det lækreste og møreste kød, klar til at blive smidt på grillen! I aften dropper vi kartoflerne, og laver en virkelig lækker panzanellasalat, som mætter ved at indholde de skønneste brødcroutoner blandet sammen med tomat, peberfrugt, basilikum & skalotteløg. Det festlige måltid toppes med cremet estragonmayo og smukke basilikumblade.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

1 pose

Estragon

300 g

Angus Striploin

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Peberfrugt

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Bøftomat

½ stk

Skalotteløg

1 pose

Basilikum

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)880 kcal
Energi (kJ)3680 kJ
Fedt58.11 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat49.17 g
Sukker18.1 g
Protein39.01 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Forbered bøffer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Gnid bøffer med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*.

Forbered råvarer
2

Del brød i små stykker. Skær peberfrugter i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i 9-11 min, eller indtil gyldne. GRILL: Del brød på langs, og halver peberfrugt. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Grill på middel varme i 12-15 min. Lad brødet køle af, og bræk i små stykker. Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Steg bøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Lav estragonmayo
4

Hak estragon fint. Bland estragon med mayonnaise og et nip salt * og peber* i en lille skål. Skær tomat i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. Hak basilikum groft. Hak skalotteløg [½ stk, 2P] fint. 

Lav panzanellasalat
5

Bland tomat, peberfrugt, basilikum (gem lidt til anretning), skalotteløg, hvidløg, balsamico og olivenolie* [2 spsk | 3 spsk] i en stor skål, og smag til med salt* og peber*. Tilsæt brødcroutoner lige inden servering, så de ikke bliver bløde. Skær bøffer i skiver.

Server
6

Anret bøffer og panzanellasalat på tallerkener. Øs kødsaft fra bøfferne over. Drys med resterende basilikum. Server med estragonmayo.