Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med nordisk chimichurri & kartoffelsalat

Lad venner og familie samles ved grillen, og lad alle hjælpe med at forberede aftenens enkle, men samtidig vidunderligt lækre menu. Den fint marmorerede striploin steak er en mør og saftig topscorer på grillen, og skal kun have et par minutter på hver side! Et farverigt tilbehør til grillkødet er vores skønne salat med grillede ferskner, radiser og salatost. Vi serverer alle disse grillede lækkerier med kogte kartofler med smør og purløg, og en nordisk chimichurri, som er en super velsmagende sauce, der både er sød, sur og salt og indeholder masser af friske urter!

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

400 g

Små kartofler

1 stk

Fersken

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Purløg

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

60 g

Blandet salat

62.5 g

Radiser

100 g

Græsk salatost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

0.3 dl

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)649 kcal
Energi (kJ)2714 kJ
Fedt39.12 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat34.66 g
Sukker2.2 g
Protein36.25 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt* og peber*. Tænd ovnen på 210°C/190°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Bring en gryde med letsaltet vand* og kartofler (uskrællet) i kog. Kog i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side med låg på, for at holde på varmen.

Bag fersken
2

Fjern sten fra fersken, og skær i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 10 min. GRILL: Halver ferskenen, og grill på middel varme i 4-5 min.

Lav chimichurri
3

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille og purløg fint. Bland hvidløg, persille, olivenolie* [2 spsk | 3 spsk], vand* [2 spsk | 3 spsk], et stort skvæt citronsaft, et nip sukker* og halvdelen af purløg i en lille skål. Rør godt rundt, og smag til med salt* og peber*. GRILL: Halver citron, og grill i 4 min inden du presser saften ud. 

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Bland ferskensalat
5

Skær radiser [1/2 pose, 2P] i kvarte. Skær fersken i 2 cm tern (hvis grillet). Skær salatost i 1 cm tern. Bland salat, fersken, radiser og salatost i en stor skål. Tilsæt et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Bland resterende purløg med kogte kartofler.

Server
6

Anret bøffer, ferskensalat og kartofler på tallerkener. Øs chimichurri og kødsaft fra tallerkenen over bøfferne.