Skip to main content
Nemme tacos med glaseret kalve- og svinekød
Nemme tacos med glaseret kalve- og svinekød

Nemme tacos med glaseret kalve- og svinekød

med æblesalat og hvidløgsmayonnaise

Disse syndigt gode tacos har amerikanske smage til inspiration. Vi steger kalve-svinekød og glaserer det i 'buffalo sauce', en blanding af sriracha, honning og ketchup, som giver kødet sødme, syre og aromatisk spice. Vi fylder vores tacos med kød, hvidløgsmayo og saftig æblesalat.

Tags:
Lynhurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Agurk

4 g

Røget paprika

1 stk

Æble

1 stk

Citrusfrugt

20 g

Sriracha

25 g

Honning

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

1 spsk

Ketchup til kød

1 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3777 kJ
Kalorier (kcal)903 kcal
Fedt46.4 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat84.2 g
Sukker27.9 g
Kostfibre9.2 g
Protein36 g
Salt5.4 g
Potassium227.1 mg
Calcium19.5 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

Lav æblesalat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak agurk groft.

Halver citrusfrugt.

Bland kålsalat, agurk, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Sænk til lav varme. Tilsæt røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning og ketchup, og rør sammen. Tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsmayonnaise
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise og vand i en lille skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret æblesalat i tortillabrød.

Top med hvidløgsmayonnaise og kød.