HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerikansk Chorizo Biksemad
topBanner
Amerikansk chorizo-biksemad

Amerikansk chorizo-biksemad

med karamelliseret løg og urtedressing

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister med amerikansk chorizo-biksemad med peberfrugt, tomater, ovnbagte kartofler, spinat, hvidløg og Worcestershire sauce. Lækkert tilbehør er karamelliserede løg og urtedressing med persille.

Tags:Børnevenlig
Allergener:MælkSulfitterSennepGlutenSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Chorizo-pølse

(IndeholderMælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

15 g

Worcestershire sauce

(IndeholderSennep, Gluten, Soja)

30 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)602 kcal
Energi (kJ)2519 kJ
Fedt30.81 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat65.99 g
Sukker20.3 g
Protein21.72 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

2

Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 1 cm skiver. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af persille i en lille skål.

3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, sukker [1 tsk | 2 tsk], vand [ 1 spsk | 2 spsk] og et nip salt, og lad simre i 7-8 min, eller indtil karamelliseret. Tag panden af varmen, og overfør til en lille skål.

4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, peberfrugt og tomat med salt [1/2 tsk | 1 tsk ] i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og worcestershiresauce, og lad simre i 4-5 min.

5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Tilsæt bagte kartofler, spinat og halvdelen af forårsløg, og vend sammen.

6

Anret biksemad i dybe tallerkener. Top med løg. Drys med resterende forårsløg og persille. Server med urtedressing.