Skip to main content
Amerikansk 'buffalo'-blomkål
Amerikansk 'buffalo'-blomkål

Amerikansk 'buffalo'-blomkål

med ranch-inspireret dressing og frisk salat

3.9
(41)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Amerika, og vi frister med 'buffalo'-blomkål - blomkål som paneres, bages i ovnen, og derefter vendes i buffalosauce lavet af smør, honning, sriracha og ketchup. Vi serverer vores blomkål med sprøde fritter og frisk salat toppet med syltet løg, ost og ranch-inspireret dressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

275 g

Blomkål

4 g

Røget paprika

25 g

Honning

20 g

Sriracha

1 pakke

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

1 pose

Purløg

1 stk

Salat

½ stk

Rødløg

½ stk

Citron

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Ketchup (step 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3305 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat87 g
Sukker25.9 g
Kostfibre13.6 g
Protein19.7 g
Salt3.1 g
Potassium11150 mg

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bag blomkål
2

Imens, skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter.

Pisk hvedemel [4 spsk | 8 spsk], røget paprika, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] sammen i en stor skål. Vend blomkål i skålen.

Kom bagepapir på en bageplade, og dryp med olivenolie. Fordel blomkål på bagepladen, og dryp igen med olivenolie. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil let brunet (vend halvvejs).

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis dejen virker tyk.

Sylt løg
3

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver citron [½ stk, 2P].

Bland et skvæt citronsaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Lav dressing
4

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland purløg, hvidløg, fraiche, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær salat i kvarte på langs.

Lav buffalosauce
5

Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt honning, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sriracha og ketchup [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt blomkål, og vend sammen.

Server
6

Anret blomkål, fritter og salat på tallerkener. 

Top salat med rødløg og en smule dressing, og drys med høvlet ost. 

Server med resterende dressing.