Skip to main content
Amerikansk BBQ-kylling

Amerikansk BBQ-kylling

med cremet kartoffelsalat og syrlig coleslaw

I dag frister vi med en ret, der er perfekt at nyde en lun forårsaften på altanen, eller i haven. Vi steger kylling og blander den med en lækker BBQ-sauce. Vi serverer vores amerikansk inspirerede BBQ-kylling med en cremet kartoffelsalat med pesto, og en smuk grøn coleslaw med persille.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

4 g

Panamad

300 g

Kyllingebryststrimler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

50 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)611 kcal
Energi (kJ)2555 kJ
Fedt26.7 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat46.8 g
Sukker11.6 g
Kostfibre5.9 g
Protein42 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet), og kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Krydr med et nip salt* og peber*.

Mariner kylling
2

Bland Panamad og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål. Vend kylling i skålen. 

Steg kylling
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen. Tag panden af varmen. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
4

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Hak persille groft. Bland snittet salat, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk], et stort skvæt citronsaft og halvdelen af persille i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav kartoffelsalat
5

Vend kartofler med pestodressing og resterende persille i en mellemstor skål.

Server
6

Anret BBQ-kylling, kartoffelsalat og coleslaw på tallerkener. Server med resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image