I dag frister vi med en ret, der er perfekt at nyde en lun forårsaften på altanen, eller i haven. Vi steger kylling og blander den med en lækker BBQ-sauce. Vi serverer vores amerikansk inspirerede BBQ-kylling med en cremet kartoffelsalat med pesto, og en smuk grøn coleslaw med persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
4 g
Panamad
300 g
Kyllingebryststrimler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
½ stk
Citron, økologisk
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
50 g
Cremet pestodressing
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet), og kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Krydr med et nip salt* og peber*.
Bland Panamad og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål. Vend kylling i skålen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen. Tag panden af varmen. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Hak persille groft. Bland snittet salat, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk], et stort skvæt citronsaft og halvdelen af persille i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.
Vend kartofler med pestodressing og resterende persille i en mellemstor skål.
Anret BBQ-kylling, kartoffelsalat og coleslaw på tallerkener. Server med resterende citronbåde.