Skip to main content
Amerikansk BBQ-kylling

Amerikansk BBQ-kylling

med cremet kartoffelsalat og syrlig coleslaw

4.1
(154)

I dag frister vi med en ret, der er perfekt at nyde en lun forårsaften på altanen, eller i haven. Vi steger kylling og blander den med en lækker BBQ-sauce. Vi serverer vores amerikansk inspirerede BBQ-kylling med en cremet kartoffelsalat med pesto, og en smuk grøn coleslaw med persille.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

4 g

Panamad

300 g

Kyllingebryststrimler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

50 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)611 kcal
Energi (kJ)2555 kJ
Fedt26.7 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat46.8 g
Sukker11.6 g
Kostfibre5.9 g
Protein42 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet), og kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Krydr med et nip salt* og peber*.

Mariner kylling
2

Bland Panamad og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål. Vend kylling i skålen. 

Steg kylling
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen. Tag panden af varmen. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
4

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Hak persille groft. Bland snittet salat, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk], et stort skvæt citronsaft og halvdelen af persille i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav kartoffelsalat
5

Vend kartofler med pestodressing og resterende persille i en mellemstor skål.

Server
6

Anret BBQ-kylling, kartoffelsalat og coleslaw på tallerkener. Server med resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image