HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerican Style Bacontoppet Kartofler
topBanner
American-style bacontoppet kartofler

American-style bacontoppet kartofler

med sprød tranebærsalat og kølende fraiche

I aften drømmer vi os væk til Amerika og laver American-style bagekartoffel med hvidløg! Vi topper vores kartofler med stegt bacon, forårsløg og fraiche, og serverer dem med en frisk tranebærsalat med kålblanding, agurk, æble og solsikkefrø.

Tags:Under 650 kcalBørnevenlig
Allergener:SulfitterSennepMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Agurk

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

140 g

Bacon, tern

60 g

BBQ-sauce

(IndeholderSulfitter, Sennep)

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeSelleri)

20 g

Tranebær

(Kan indeholdeNødder, Jordnødder, Sesam)

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholdeNødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)623 kcal
Energi (kJ)2607 kJ
Fedt25.29 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat78.79 g
Sukker31.7 g
Protein21.21 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i kvarte, og prik små huller med en gaffel. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min, eller indtil gyldne.

2

Skær agurk i tynde, halve skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint.

3

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

4

Tag panden af varmen, lad køle af en smule, og tilsæt BBQ-sauce. Vend indtil bacon er dækket, og stil til side.

5

Bland kålblanding, agurk, æble og tranebær i en stor skål. Tilsæt fraiche [2 spsk | 4 spsk], og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

6

Anret kartofler og tranebærsalat på tallerkener. Top kartofler med bacon, en smule forårsløg og fraiche. Top tranebærsalat med resterende fraiche, forårsløg og solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].