
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. De fleste børn foretrækker at få mad delt op, og at kunne se lige hvad det er de spiser. Det hjælper vi med med denne sunde og velsmagende aftensmad til de små. Vi laver en tallerken med æblebåde, agurkstave, peberfrugtsstrimler, og pitapizza med tomatpuré og ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten)
100 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Æble
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Agurk

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Placer pitabrød på en bageplade med bagepapir.
Smør med tomatpuré, drys med ost, og bag i 5-6 min, indtil ost er smeltet.

Skær peberfrugt i 2 cm strimler.
Skær agurk i 1 cm stave.

Skær æble i både.

Anret pizza, æble, agurk og peberfrugt på tallerkener.