Hvad med en syndigt god og hurtig bønnechili til middag? Kan du lide nachos? På kun 25 minutter får du masser af lækre smage frem fra tomatsauce, stegt majs og mexicansk krydderiblanding. Sorte bønner, gulerod og knuste tortillachips giver retten fylde, og med et tæppe af smeltet mozzarella og frisk koriandersalsa har du en rigtig smagsfest at se frem til!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 dåse
Majs
75 g
Fraiche
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 stk
Lime
4 g
Hello Mexico
300 g
Tomatsauce
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
1 stk
Rødløg
1 pakke
Sorte bønner
1 stk
Tomat
½ dl
Vand
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Hak rødløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Dræn bønner og majs i et dørslag. Pres eller hak hvidløg fint. Knus tortillachips let med en kagerulle i en pose.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, bønner og majs i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og Hello Mexico, og lad simre i 1 min. Tilsæt tomatsauce og vand*, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.
Overfør til et ildfast fad, og dæk til med knuste tortillachips, og drys med mozzarella. Bag i ovnen i 8-10 min.
Hak tomat og agurk groft. Hak koriander groft. Riv limeskal, og skær lime i både.
Bland tomat, agurk, koriander, limeskal og en smule limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret bagte bønner og tomatsalsa på tallerkener. Server med fraiche og resterende limebåde.