topBanner
Tortillachips

Tortillachips

med mozzarella, bagte bønner & koriandersalsa

Hurtigt

Hvad med en syndigt god og hurtig bønnechili til middag? Kan du lide nachos? På kun 25 minutter får du masser af lækre smage frem fra tomatsauce, stegt majs og mexicansk krydderiblanding. Sorte bønner, gulerod og knuste tortillachips giver retten fylde, og med et tæppe af smeltet mozzarella og frisk koriandersalsa har du en rigtig smagsfest at se frem til!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid24 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 dåse

Sorte bønner

1 stk

Tomat

1 dåse

Majs

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

75 g

Tortillachips

1 stk

Lime

1 pakke

Tomatsauce

(Indeholdersulfitter)

4 g

Hello Mexico

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2891 kJ
Kalorier (kcal)691 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat83 g
Sukker24 g
Protein25 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Hak rødløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Dræn bønner og majs i et dørslag. Pres eller hak hvidløg fint. Knus tortillachips let med en kagerulle i en pose.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, bønner og majs i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og Hello Mexico, og lad simre i 1 min. Tilsæt tomatsauce og vand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt og peber.

3

Overfør til et ildfast fad, og dæk til med knuste tortillachips, og drys med mozzarella. Bag i ovnen i 8-10 min.

4

Hak tomat og agurk groft. Hak koriander groft. Riv limeskal, og skær lime i både.

5

Bland tomat, agurk, koriander, limeskal og en smule limesaft i en skål. Krydr med salt og peber. 

6

Anret bagte bønner og tomatsalsa på tallerkener. Server med fraiche og resterende limebåde.