topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesiske oksekødstacos

Vietnamesiske oksekødstacos

med asiatisk mayonnaise og knasende peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften. Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Lynhurtig
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

1 pose

Mynte

1 pakke

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

225 g

Hakket oksekød

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3777 kJ
Kalorier (kcal)903 kcal
Fedt56.6 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat93.6 g
Sukker35.1 g
Protein37.3 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv hvidløg og ingefær fint.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Skyl salat.

Hak mynte og peanuts groft.

Steg hakket oksekød
2

Bland hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], sojasauce, vand [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt limesaft i en lille skål.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt marinade, og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
3

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod.

Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.