topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesiske oksekødstacos

Vietnamesiske oksekødstacos

med asiatisk mayonnaise og knasende peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:
One Pan
Hurtig
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

20 g

Peanuts

250 g

Hakket oksekød

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)850 kcal
Energi (kJ)3558 kJ
Fedt44.05 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat75.37 g
Sukker8.7 g
Protein38.84 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær fint. Snit chili fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak mynte groft. Hak peanuts groft.

Lav marinade
2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, limeskal, vand* [1 spsk | 2 spsk] og en smule limesaft i en lille skål.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Mariner kød
4

Tilsæt marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.