HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesiske Oksekødstacos
topBanner
Vietnamesiske oksekødstacos

Vietnamesiske oksekødstacos

med asiatisk mayonnaise og knasende peanuts

Populær

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:HurtigOne Pan
Allergener:glutenægsojasennepsesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholdergluten, æg, soja, sennep, sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

250 g

Hakket oksekød

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3557.7595 kJ
Kalorier (kcal)850.325 kcal
Fedt44.0457 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat75.3737 g
Sukker8.7 g
Protein38.8445 g
Salt5.8 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær fint. Snit chili fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak mynte groft. Hak peanuts groft.

2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, limeskal, vand* [1 spsk | 2 spsk] og en smule limesaft i en lille skål.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.