Skip to main content
Vietnamesisk wrap med hakket svine- og kalvekød
Vietnamesisk wrap med hakket svine- og kalvekød

Vietnamesisk wrap med hakket svine- og kalvekød

med agurk, koriander og mynte

Har du lyst til asiatiske smage? Så spænd sikkerhedsselen og tag med på en smagsrejse til Vietnam! Vi laver nemlig wraps med sojastegt og karamelliseret svine- og kalvekød og sprød, syrlig spidskålssalat med mynte og koriander. Hertil serverer vi spicy fritter med asiatisk mayonnaise som dip.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 stk

Mynte & koriander

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

300 g

Kartofler

1 g

Chiliflager

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 tsk

Sukker til kød

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3215 kJ
Kalorier (kcal)768 kcal
Fedt34.2 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat78 g
Sukker13 g
Kostfibre8.8 g
Protein37.6 g
Salt7.4 g
Potassium690 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, chiliflager og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered salat
2

Skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Overfør agurk, gulerod og spidskål til en stor skål. 

Forbered råvarer
3

Hak mynte og koriander fint.

Halver lime.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt sojasauce og sukker, og steg videre i 1-2 min, eller indtil karamelliseret. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland salt, et skvæt limesaft, mynte og koriander i skålen med spidskålssalat.

Server
6

Fyld tortillabrød med kød, en smule asiatisk mayonnaise og spidskålssalat.

Fold enderne ind, og rul til wraps.

Server med fritter, resterende asiatisk mayonnaise og spidskålssalat.