Har du lyst til asiatiske smage? Så spænd sikkerhedsselen og tag med på en smagsrejse til Vietnam! Vi laver nemlig wraps med sojastegt og karamelliseret svine- og kalvekød og sprød, syrlig spidskålssalat med mynte og koriander. Hertil serverer vi spicy fritter med asiatisk mayonnaise som dip.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
1 stk
Mynte & koriander
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Spidskål, skåret
300 g
Kartofler
1 g
Chiliflager
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Lime
½ tsk
Salt til kartofler
1 tsk
Sukker til kød
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, chiliflager og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Overfør agurk, gulerod og spidskål til en stor skål.
Hak mynte og koriander fint.
Halver lime.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt sojasauce og sukker, og steg videre i 1-2 min, eller indtil karamelliseret.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland salt, et skvæt limesaft, mynte og koriander i skålen med spidskålssalat.
Fyld tortillabrød med kød, en smule asiatisk mayonnaise og spidskålssalat.
Fold enderne ind, og rul til wraps.
Server med fritter, resterende asiatisk mayonnaise og spidskålssalat.