HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Angus Striploin
topBanner
Vietnamesisk Angus Striploin

Vietnamesisk Angus Striploin

med mangosalsa, grønne bønner & ristede løg

Premium

Her byder vi på en spændende luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin steak, som toppes med lime-ingefær glaze. Lækkert tilbehør er grønne bønner med ristede løg, en skøn mangosalsa og ris stegt med hvidløg og forårsløg.

Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Forårsløg

150 g

Jasminris

½ stk

Mango

1 stk

Chili

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Thaibasilikum

½ stk

Ingefær

300 g

Angus Striploin

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Grønne bønner

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

efter behov

Smør* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

1.5 spsk

Hvedemel* (trin 3)

2 spsk

Vand* (trin 4)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

2 tsk

Sukker* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3485.3662 kJ
Kalorier (kcal)833.0225 kcal
Fedt31.694 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat93.7947 g
Sukker21.1 g
Protein41.286 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg fint. Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits halvdelen af hvidløg og forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

2

Skræl mango [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern. Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. Skær lime i både. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Hak thaibasilikum fint. Skær ender af grønne bønner. Bland mango, resterende forårsløg, et stort skvæt limesaft, et nip salt* og peber*, og halvdelen af chili i en skål.

3

Skær løg i tynde skiver. Skil skiverne ad, og kom dem i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hvedemel [1,5 spsk | 3 spsk], og bland så løgene er dækket. Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min, eller indtil gyldne og sprøde. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og stil til side. 

4

Tilsæt limesaft [1/2 spsk | 1 spsk], ingefær, sukker* [2 tsk | 3 tsk], sojasauce [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og resterende hvidløg og chili til stegepanden (skyl af først), og lad simre på middelhøj varme i 2-3 min. Overfør glaze til en skål. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg grønne bønner i 5-6 min, eller indtil møre, og krydr med et nip peber*. 

5

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. Skær bøffer i tynde skiver. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

6

Anret bøffer, grønne bønner og ristede løg på tallerkener. Øs glaze over bøfferne. Top med mangosalsa. Drys med thaibasilikum. Server med ris.