
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
30 g
Spinat
1 stk
Agurk
150 ml
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
150 g
Grønne bønner
125 g
Cherrytomater
2 stk
Hvidløgsfed
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
¼ tsk
Salt (trin 1)
2 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud.
Pres eller riv hvidløg fint.
Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.
Bland agurk, yoghurt, halvdelen af hvidløg, salt [1/4 tsk |1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Bland plantefars, Middelhavsdrøm, æg [2 stk | 4 stk], panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Rul fars til plantefarsboller (4 pr. person), og fordel på en bageplade med bagepapir.
TIP: Farsen vil være temmelig våd, så vær forsigtig, når du former dem.

Skyl spinat, og hak groft.
Smuldr salatost.
TIP: Sørg for at tørre spinaten ordentligt, så den ikke frigør vand, når den bages.

Overfør pizzadej til en anden bageplade. Drys med salatost og spinat i midten, og fold tredobbelt. Dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk], og drys med sesamfrø og et nip salt.
Bag plantefarsboller og spinat-ostebrød i ovnen i 10-12 min, eller indtil brødet er gyldent og plantefarsbollerne er gennemtilberedte.

Imens, skær ender af grønne bønner.
Halver cherrytomater.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner og cherrytomater i 2-3 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg videre 1 min.
Krydr med et nip salt og peber.

Anret plantefarsboller og grøntsager på tallerkener.
Skær spinat-ostebrød i trekanter (2 pr. person).
Server med tzatziki.