Skip to main content
Vegetariske 'peanut noodles'

Vegetariske 'peanut noodles'

med sataysauce og stegte grøntsager

Udonnudler kommer fra Japan og er lavet af mel, vand og salt. De er kendetegnet ved deres hvide farve og ved at de er tykkere end almindelige nudler. I aften blander vi dem i en dejlig sauce med veganske strimler, sataysauce, ingefærpasta, løg, gulerod, hvidløg og pak choi. Vi topper med ristede løg og frisk forårsløg, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

200 g

Veganske strimler

(Indeholder: Soja)

50 g

Sataysauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Jordnødder)

½ g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til vegetarprotein

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 dl

Gemt nudelvand

½ spsk

Olie til nudler

Næringsindhold

Energi (kJ)2559 kJ
Kalorier (kcal)612 kcal
Fedt13.9 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat88.2 g
Sukker14.4 g
Kostfibre14.6 g
Protein30 g
Salt5.5 g
Potassium325.9 mg
Calcium75.2 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

Steg veganske strimler
1

Bland veganske strimler, hvedemel, Ga-Laksa og salt i en mellemstor skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg veganske strimler i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Skær citron i både.

Snit forårsløg fint.

Kog nudler
3

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Bland sataysauce, sojasauce og ingefærpasta i en lille skål.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg grøntsager
4

Imens, opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, pak choi og chiliflager, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt veganske strimler, nudler, sataysauceblanding og halvdelen af nudelvand.

Vend sammen, og lad simre i 2-3 min.

TIP: Tilsæt resterende nudelvand, hvis nudlerne ser tørre ud.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og ristede løg.

Server med limebåde.