Skip to main content
Vegetarisk shawarma-kebab
Vegetarisk shawarma-kebab

Vegetarisk shawarma-kebab

med valnøddesalat og hvidløgsyoghurt

Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske shawarmatallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter, kebab stegt med Asiatisk woksauce og Worcestershire sauce, en frisk salat med tomat, rucola, agurk og ristede valnødder, og cremet hvidløgsyoghurt med persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Tree nuts
Milk
Soja
Hvede
Gluten
Senf
Avoine
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Worcestershiresauce

40 g

Rucola

200 g

Vegansk kebab

1 stk

Bredbladet persille

Asiatisk woksauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

¼ spsk

Olie til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2915 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt35.7 g
Mættet fedt54.9 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker18.3 g
Kostfibre7.4 g
Protein27.4 g
Salt6.5 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1396 mg
Calcium23.8 mg
Iron0.5 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland persille, hvidløg, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
3

Hak tomat og agurk groft.

Skyl rucola.

Bland rucola, tomat, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Rist valnødder
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Hak groft, og overfør til en lille skål.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg kebab med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt asiatisk woksauce og worcestershire sauce, og lad simre i 1 min.

Server
6

Anret fritter, salat og kebab på tallerkener.

Top salat med valnødder.

Server med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image