Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Vegetarisk kokossuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kokossuppe

Vegetarisk kokossuppe

med søde kartofler og frisk forårsløg

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Klimavenlig
Hvedefri
Vegansk
Mælkefri
Allergener:
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 ml

Kokosmælk

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

4 g

Panamad

1 stk

Lime

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)642 kcal
Energi (kJ)2686 kJ
Fedt28.9 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat68 g
Sukker21.2 g
Protein19.7 g
Salt3.7 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg halvdelen af forårsløg i 2-3 min.

Tilsæt peberfrugt, og steg videre under omrøring i 4-5 min.

Tilsæt hvidløg og Panamad, og steg i yderligere 30 sek. 

Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater, og rør rundt.

Lad simre
4

Tilsæt vand [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon.

Bring i kog, og lad simre på middel varme i 10-12 min.

Krydr suppe
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener. 

Top med søde kartofler. 

Drys med resterende forårsløg.