Vegetarisk kokossuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kokossuppe

Vegetarisk kokossuppe

med søde kartofler og frisk forårsløg

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Klimavenlig
Hvedefri
Plantebaseret
Mælkefri
Allergener:
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 ml

Kokosmælk

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

4 g

Panamad

1 stk

Lime

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)642 kcal
Energi (kJ)2686 kJ
Fedt28.9 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat68 g
Sukker21.2 g
Protein19.7 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg halvdelen af forårsløg i 2-3 min.

Tilsæt peberfrugt, og steg videre under omrøring i 4-5 min.

Tilsæt hvidløg og Panamad, og steg i yderligere 30 sek. 

Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater, og rør rundt.

Lad simre
4

Tilsæt vand [1,5 dl | 3 dl], kokosmælk og grøntsagsbouillon.

Bring i kog, og lad simre på middel varme i 10-12 min.

Krydr suppe
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener. 

Top med søde kartofler. 

Drys med resterende forårsløg.