Aftenens opskrift har vi valgt at kalde forårsspaghetti, da de smukke farver fører tankerne til blomstrende haver. Vi laver en fantastisk sauce med smør, hvidløg, citron, dild, crème fraiche, revet ost, og vores egen krydderiblading som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender spaghetti og frisk spinat i saucen, og topper med stegt radise og sukkerærter. Vi dryser salatost og sprød pangrattato over herlighederne, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Sukkerærter
15 g
Spinat
50 g
Græsk ost
1 stk
Citron
12.5 g
Panko
150 ml
Crème fraiche
4 g
Hello Sunrise
75 g
Radiser
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Dild
180 g
Spaghetti
20 g
Finrevet ost
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Løg
1.5 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til pangrattato
¼ tsk
Salt til pangrattato
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Halver radiser.
Hak løg og dild fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Skyl spinat.
Halver sukkerærter på langs.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men væk har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt, og overfør til en lille skål.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.
Steg radiser og sukkerærter med salt i 1-2 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.
Smelt smør i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt pastavand, crème fraiche, finrevet ost, grøntsagsbouillon, Hello Sunrise, citronsaft, dild, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med salatost og pangrattato.
Top med radiser og sukkerærter.