Vegetarisk forårsspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk forårsspaghetti

Vegetarisk forårsspaghetti

med sukkerærter og citron-dildsauce

Aftenens opskrift har vi valgt at kalde forårsspaghetti, da de smukke farver fører tankerne til blomstrende haver. Vi laver en fantastisk sauce med smør, hvidløg, citron, dild, crème fraiche, revet ost, og vores egen krydderiblading som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender spaghetti og frisk spinat i saucen, og topper med stegt radise og sukkerærter. Vi dryser salatost og sprød pangrattato over herlighederne, og så er maden færdig.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ pose

Sukkerærter

15 g

Spinat

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Citron

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

75 g

Radiser

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til pangratatto

¼ tsk

Salt til pangrattato

1 spsk

Olie til grøntsager

½ spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3693 kJ
Kalorier (kcal)883 kcal
Fedt49.5 g
Mættet fedt25.1 g
Kulhydrat81.1 g
Sukker10.3 g
Protein26.1 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Halver radiser.

Hak løg og dild fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron.

Skyl spinat.

Halver sukkerærter på langs.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men væk har en smule bid.

Lav pangrattato
3

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt, og overfør til en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg radiser og sukkerærter med salt i 1-2 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.

Lav sauce
5

Smelt smør i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt pastavand, crème fraiche, finrevet ost, grøntsagsbouillon, Hello Sunrise, citronsaft, dild, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med salatost og pangrattato.

Top med radiser og sukkerærter.