
Opdag en ny hverdagsfavorit med vores Veganske nuggets og hvidløgskartoffelmos. Denne ret kombinerer veganske nuggets med BBQ-sauce og farverige, smørdampede grøntsager, og har skønt tilbehør i form af hvidløgskartoffelmos og cremet citronmayonnaise. Hurtigt lavet, enkelt og lækkert.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
1 stk
Majs
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Citrusfrugt
20 g
Solsikkekerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)
500 g
Kartofler
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Smør til grøntsager
½ dl
Vand til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.
Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Imens, fordel nuggets på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Hæld væde fra majs.
Skær citrusfrugt i både.

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg broccoli, gulerod og majs i 2-3 min, eller indtil let bløde. Tilsæt smør, vand, salt og et nip peber. Dæk med låg, og damp i 2-3 min, eller indtil broccolien er mør.

Bland mayonnaise, et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Anret hvidløgsmos, grøntsager og nuggets i dybe tallerkener.
Top nuggets med BBQ-sauce.
Drys solsikkekerner over grøntsager.
Server med citrusfrugtdressing.