Varm kikærtebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm kikærtebowl

Varm kikærtebowl

med aromatisk perlecouscous og græskarkerner

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af maden til en fantastisk picnic. Her koger vi yndige perlecouscous, som vi blander med bagt zucchini og bagte kikærter. Vi topper retten med græsk salatost, cherrytomater, persille og ristede græskarfrø, og så er vores picnic klar til at blive nydt!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Zucchini

1 stk

Forårsløg

½ pakke

Kikærter

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)642 kcal
Energi (kJ)2684 kJ
Fedt21.69 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker13.4 g
Protein25.74 g
Salt3.4 g

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Rist græskærkerner i 2-3 min, og overfør til en tallerken. Skær zucchini i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

Bag zucchini og kikærter
2

Fordel zucchini på den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Jorden Rundt. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Hæld væde fra kikærter [1/2 pakke, 2P], og fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil gyldne.

Kog perlecouscous
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og eventuelt en klat smør i en gryde på middelhøj varme. Steg forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand [4 dl | 8 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld vand fra gennem en si, og kom perlecouscous tilbage i gryden.

Lav yoghurtdressing
4

Hak persille groft. Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Bland yoghurt og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med salt og peber.

Tilsæt salatost
5

Tilsæt et skvæt citronsaft, halvdelen af smuldret salatost [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af zucchini til gryden med perlecouscous, og rør godt rundt. Krydr med et nip salt og peber. Halver cherrytomater. Bland balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og cherrytomater i en skål.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med kikærter, cherrytomater og resterende salatost og zucchini. Drys med græskarkerner og resterende persille. Dryp med yoghurtdressing. Server med citronbåde.