HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Kikærtebowl
topBanner
Varm kikærtebowl

Varm kikærtebowl

med vilde ris og frisk tomatsalat

I aften byder vi på en perfekt gryderet til en kølig vinteraften. Vi har ikke sparet på ingredienserne i gryderetten, der indeholder champignon, skalotteløg, kikærter, oregano, fløde, sennep, spinat og vores færdiglavet krydderiblanding Mamas Favorit. Vi serverer retten med vilde ris og en crunchy tomatsalsa med cashewnødder, persille og cherrytomater!

Tags:VegetariskHurtigUnder 650 kcal
Allergener:selleriægsennepnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Skalotteløg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

1 pakke

Kikærter

200 ml

Madlavningsfløde

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris, vilde

200 g

Champignon

12 g

Grov sennep

(Indeholdersennep)

1 g

Oregano

20 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

½ tsk

Salt* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2864.7847 kJ
Kalorier (kcal)684.7 kcal
Fedt25.3972 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat83.4492 g
Sukker9.2 g
Protein24.5667 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist cashewnødder i 2-3 min, og overfør til en skål. Tilsæt en smule olivenolie* til samme stegepande, og steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og sennep, og steg videre i 30 sek.

4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, oregano og kikærter, og lad simre på lav varme i 4-6 min. Skær cherrytomater i kvarte, hak cashewnødder groft, og hak persille fint. Bland cherrytomater, cashewnødder, persille, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

5

Tilsæt spinat, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.

6

Anret ris og kikærter i dybe tallerkener. Top med tomatsalat.