Varm kikærtebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm kikærtebowl

Varm kikærtebowl

med vilde ris og frisk tomatsalat

I aften byder vi på en perfekt gryderet til en kølig vinteraften. Vi har ikke sparet på ingredienserne i gryderetten, der indeholder champignon, skalotteløg, kikærter, oregano, fløde, sennep, spinat og vores færdiglavet krydderiblanding Mamas Favorit. Vi serverer retten med vilde ris og en crunchy tomatsalsa med cashewnødder, persille og cherrytomater!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Skalotteløg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Kikærter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Vilde basmatiris

200 g

Champignon

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 g

Oregano, tørret

20 g

Cashewnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)685 kcal
Energi (kJ)2865 kJ
Fedt25.4 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat83.45 g
Sukker9.2 g
Protein24.57 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Forbered grøntsager
2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg svampe og løg
3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist cashewnødder i 2-3 min, og overfør til en skål. Tilsæt en smule olivenolie* til samme stegepande, og steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og sennep, og steg videre i 30 sek.

Lav tomatsalsa
4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, oregano og kikærter, og lad simre på lav varme i 4-6 min. Skær cherrytomater i kvarte, hak cashewnødder groft, og hak persille fint. Bland cherrytomater, cashewnødder, persille, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret ris og kikærter i dybe tallerkener. Top med tomatsalat.