I aften byder vi på en perfekt gryderet til en kølig vinteraften. Vi har ikke sparet på ingredienserne i gryderetten, der indeholder champignon, skalotteløg, kikærter, oregano, fløde, sennep, spinat og vores færdiglavet krydderiblanding Mamas Favorit. Vi serverer retten med vilde ris og en crunchy tomatsalsa med cashewnødder, persille og cherrytomater!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Skalotteløg
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 pose
Bredbladet persille
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pakke
Kikærter
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
125 g
Cherrytomater
2 stk
Hvidløgsfed
150 g
Vilde basmatiris
200 g
Champignon
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
1 g
Oregano, tørret
20 g
Cashewnødder
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist cashewnødder i 2-3 min, og overfør til en skål. Tilsæt en smule olivenolie* til samme stegepande, og steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og sennep, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, oregano og kikærter, og lad simre på lav varme i 4-6 min. Skær cherrytomater i kvarte, hak cashewnødder groft, og hak persille fint. Bland cherrytomater, cashewnødder, persille, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.
Tilsæt spinat, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.
Anret ris og kikærter i dybe tallerkener. Top med tomatsalat.