Denne sandwich er både sprød, fyldt med umami og fuldstændig uimodståelig. Vi fylder baguettes med sprødpaneret schnitzel, ostebagte løgringe og en aromatisk dip af worcestershiresauce, mayonnaise, fraiche og ketchup. Og da man jo også skal have lidt grønt, kommer der en sprød og frisk salat på siden. Husk masser af servietter når du bider igennem sandwichen!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
200 g
Romainesalat
2 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Sennep, Selleri)
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 spsk
Olie til løg
¼ tsk
Salt til løg
3 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til brød
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Skær løg i 1 cm tykke ringe.
Fordel ringe på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt, halvdelen af Hello Sunrise og et nip peber. Top med gouda.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil osten er gylden.

Imens, bland worcestershiresauce, ketchup, mayonnaise, fraiche og resterende Hello Sunrise i en lille skål.

Skyl salat, skil bladene ad, og hak groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Snit forårsløg fint.
Bland gulerod, forårsløg og salat med olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Krydr svinekød med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Halver på langs, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Del brød på midten, og smør underdelen med smør.
Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 4-5 min.
TIP: Tilsæt mere olie ved behov. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Smør brød med dressing, og fyld med en smule salat.
Top med schnitzel og ostebagte løgringe.
Server med resterende salat.