
Oplev det bedste fra det tyrkiske køkken med vores Tyrkisk gözleme med hakket kød og salatost. Denne wrap er pakket med hakket kød, spinat og harissa-krydderi og toppet med græsk salatost, hvilket gør den til en cremet og krydret madoplevelse ud over det sædvanlige.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
8 g
Harissa-krydderi
250 g
Hakket svine-/kalvekød
2 stk
Løg
50 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Citrusfrugt
125 g
Cherrytomater
½ stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Mynte
60 g
Spinat
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til dressing

Hak halvdelen af løg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og løg med Harissa-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, skyl spinat.
Smuldr græsk ost.
Tag panden af varmen, tilsæt spinat, og vend sammen

Halver citrusfrugt.
Skær resterende løg i tynde skriver.
Halver cherrytomater.
Bland citrusfrugtsaft, løg, cherrytomater, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Fordel kød i midten af hvert tortillabrød (lad 3 cm kant være fri).
Top med græsk ost, og krydr med et nip peber.
Fold kanterne ind, så der skabes en firkantet pakke.
Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg wraps i 1-2 min, eller indtil gyldne. Vend forsigtigt, og steg videre i 1-2 min.
Del wraps på midten.

Imens, hak mynte fint.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland mynte, agurk, yoghurt, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Anret wraps, agurkeyoghurt og tomatsalat på tallerkener.