Tyrkisk svine- og kalvekøds-'gözleme'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tyrkisk svine- og kalvekøds-'gözleme'

Tyrkisk svine- og kalvekøds-'gözleme'

med mynte og agurk-yoghurtsalat

Oplev det bedste fra det tyrkiske køkken med vores Tyrkisk gözleme med hakket kød og salatost. Denne wrap er pakket med hakket kød, spinat og harissa-krydderi og toppet med græsk salatost, hvilket gør den til en cremet og krydret madoplevelse ud over det sædvanlige.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

8 g

Harissa-krydderi

250 g

Hakket svine-/kalvekød

½ stk

Rødløg

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Citron

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

1 stk

Mynte

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2724 kJ
Kalorier (kcal)651 kcal
Fedt32.1 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat49.6 g
Sukker8.7 g
Protein39 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Hak løg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og løg med Harissa-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl spinat.

Smuldr græsk ost.

Tag panden af varmen, tilsæt spinat, og vend sammen

Lav tomatsalat
3

Halver citron.

Skær rødløg i tynde skriver.

Hak tomat groft.

Bland citronsaft, rødløg, tomat, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav wraps
4

Fordel kød i midten af hvert tortillabrød (lad 3 cm kant være fri).

Top med græsk ost, og krydr med et nip peber.

Fold kanterne ind, så der skabes en firkantet pakke.

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg wraps i 1-2 min, eller indtil gyldne. Vend forsigtigt, og steg videre i 1-2 min.

Del wraps på midten.

Lav agurkeyoghurt
5

Imens, hak mynte fint.

Skær agurk i tynde skiver.

Bland mynte, agurk, yoghurt, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret wraps, agurkeyoghurt og tomatsalat på tallerkener.