Tyrkisk svine- og kalvekøds-'gözleme'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tyrkisk svine- og kalvekøds-'gözleme'

Tyrkisk svine- og kalvekøds-'gözleme'

med mynte og agurk-yoghurtsalat

Oplev det bedste fra det tyrkiske køkken med vores Tyrkisk gözleme med hakket kød og salatost. Denne wrap er pakket med hakket kød, spinat og harissa-krydderi og toppet med græsk salatost, hvilket gør den til en cremet og krydret madoplevelse ud over det sædvanlige.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

1 stk

Citron

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Løg

1 pose

Mynte

60 g

Spinat

4 g

Harissa-krydderi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2603 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt29.8 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat45.9 g
Sukker9 g
Protein38.7 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Hak løg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kød, løg, Harissa-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl spinat.

Smuldr salatost.

Tag panden af varmen, tilsæt spinat, og vend sammen

Lav tomatsalat
3

Halver citron.

Skær rødløg i tynde skriver.

Hak tomat groft.

Bland citronsaft, rødløg, tomat, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav wraps
4

Fordel kød i midten af hvert tortillabrød (lad 3 cm kant være fri). Top med salatost, og krydr med et nip peber.

Fold kanterne ind, så der skabes en firkantet pakke.

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg wraps i 1-2 min, eller indtil gyldne. Vend forsigtigt, og steg videre i 1-2 min.

Del wraps på midten.

Lav agurkeyoghurt
5

Imens, hak mynte fint.

Skær agurk i tynde skiver.

Bland mynte, agurk, yoghurt, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret wraps, agurkeyoghurt og tomatsalat på tallerkener.