
Lad os introducere en favorit fra det mexicanske køkken, der både letter og beriger livet, nemlig tostadas. Top ristede tortillas med en velsmagende bønnemix lavet med hakkede tomater, peberfrugter og Central American Style krydderiblanding, samt frisk tomatsalsa. Top med koriander og fraiche. Retten er enkel og hurtig at lave (det tager kun 20 minutter!), og er perfekt, når du vil spise godt, men hellere vil bruge tid på noget andet end madlavning.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Panamad
1 pakke
Kidneybønner
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Peberfrugt
4 g
Bouillon
1 pose
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
75 g
Fraiche
1 pakke
Hakkede tomater
1 stk
Tomat
1 stk
Grøn tomat
1 stk
Løg
¼ tsk
Salt

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Del rødløg i to. Skær den ene halvdel i tynde, halve skiver. Hak den anden halvdel fint. Skær peberfrugter i tynde strimler. Hak tomater fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Hak koriander groft. Skær lime i både.

Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie*. Krydr med et nip salt*. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg skivet rødløg i 1 minut. Tilsæt peberfrugt. Steg i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Panamad. Steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, kidneybønner, salt* og grøntsagsbouillon. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen.

Bland tomater, et stort skvæt limesaft og hakket rødløg i en lille skål. Krydr med salt* og peber.

Anret tostadas, bønner og tomatsalsa på tallerkener. Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.] og koriander.