topBanner
Tostadas Rapidas

Tostadas Rapidas

med grøn tomatsalsa & fraiche

Lad os introducere en favorit fra det mexicanske køkken, der både letter og beriger livet, nemlig tostadas. Top ristede tortillas med en velsmagende bønnemix lavet med hakkede tomater, peberfrugter og Central American Style krydderiblanding, samt frisk tomatsalsa. Top med koriander og fraiche. Retten er enkel og hurtig at lave (det tager kun 20 minutter!), og er perfekt, når du vil spise godt, men hellere vil bruge tid på noget andet end madlavning.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutensellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

4 g

Panamad

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gul peberfrugt

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

½ pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Tomat

1 stk

Grøn tomat

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2782 kJ
Kalorier (kcal)665 kcal
Fedt14 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat98 g
Sukker26 g
Protein25 g
Salt8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Del rødløg i to. Skær den ene halvdel i tynde, halve skiver. Hak den anden halvdel fint.

Skær peberfrugter i tynde strimler.

Hak tomater fint.

Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

2

Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir.

Pensl med olivenolie*. Krydr med et nip salt*.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg skivet rødløg i 1 minut.

Tilsæt peberfrugt. Steg i 4-5 min, eller indtil bløde.

4

Tilsæt Panamad. Steg i 1 min.

Tilsæt hakkede tomater, kidneybønner, salt* og grøntsagsbouillon. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen.

5

Bland tomater, et stort skvæt limesaft og hakket rødløg i en lille skål.

Krydr med salt* og peber.

6

Anret tostadas, bønner og tomatsalsa på tallerkener.

Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.] og koriander.