topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk svinekødspasta

Toscansk svinekødspasta

med grønkål og frisk basilikum

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med en vidunderlig toscansk svinekødspasta med rigatoni, grønkål, tomat og fløde, som vi krydrer med vores skønne krydderiblandinger, som vi kalder Middelhavsdrøm og Mamas Favorit. Vi topper med revet ost og frisk basilikum, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Tomat

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

250 g

Hakket svinekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3753 kJ
Kalorier (kcal)897 kcal
Fedt47.2 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat74.7 g
Sukker9 g
Protein44.1 g
Salt6.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kød
2

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Imens, skær tomat i 1 cm tern. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde, Mamas Favorit og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt pastavand, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, salt [1 tsk | 2 tsk] og peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og basilikum.