"The big fresh" cheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
"The big fresh" cheeseburger

"The big fresh" cheeseburger

med sprøde fritter og cæsar-inspireret salat

Her har vi skabt en festlig opskrift, perfekt til en hyggeaften med hele familien. Vi laver fantastiske burgers med lune briocheboller, srirachasauce, sennepssyltede grøntsager og bøffer stegt med gouda. Vi serverer vores burgers med sprøde fritter og en caesar-style salat med hele salatblade, cherrytomater, høvlet ost, purløg og aiolidressing.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Snittet kålsalat

½ stk

Agurk

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Salat

125 g

Cherrytomater

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6272 kJ
Kalorier (kcal)1499 kcal
Fedt90.2 g
Mættet fedt24.8 g
Kulhydrat112.6 g
Sukker22.5 g
Protein61.1 g
Salt8.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt grøntsager
2

Imens, skær agurk [½ stk, 2P] i tynde skiver.

Bland agurk, kålblanding [1/2 pose, 2P], sennep, hvidvinseddike, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/2 tsk | 1 tsk] i en mellemstor skål.

Bland srirachamayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og ketchup [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Steg bøffer
3

Bland hakket svine-/kalvekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 4-5 min på den ene side. Vend bøffer, og top med revet ost. Steg videre under låg i 4-5 min, eller indtil bøfferne er gennemstegte og osten er smeltet. 

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.

Skær cherrytomater i kvarte.

Hak purløg fint. 

Bland aioli og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med srirachasauce. 

Fyld med bøffer og syltede grøntsager.

Fyld salatblade med tomat, og krydr med et nip salt. Top med aiolidressing, høvlet ost og purløg. 

Server med fritter og resterende srirachasauce.