HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThailandsk Svine Og Kalvekødsbowl
topBanner
Thailandsk svine- og kalvekødsbowl

Thailandsk svine- og kalvekødsbowl

med ingefærris og sojastegte grøntsager

Lad os friste med en hurtigt thailandsk svine- og kalvekødsbowl i aften. Vi steger svine- og kalvekød, gulerod og pak choi, og krydrer med hvidløg, sojasauce, sød chilisauce og lime. Vi bygger vores bowl med ingefærris, kød og grøntsager, og topper med frisk basilikum og limebåde.

Tags:Under 650 kcalMælkefriHurtigProteinrig
Allergener:ÆgSennepFiskGlutenSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

5 g

Ginger Ninja

(IndeholderÆg, Sennep)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Pak choi

2 stk

Gulerod

250 g

Hakket svine-/kalvekød

10 ml

Fish sauce

(IndeholderFisk)

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

40 g

Sød chilisauce

1 pose

Thaibasilikum

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)670 kcal
Energi (kJ)2802 kJ
Fedt21.29 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat86.22 g
Sukker20 g
Protein34.48 g
Salt7.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt Ginger Ninja, ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Hak pak choi groft. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær lime i både.

4

Tilsæt gulerod og pak choi til stegepanden, og steg i 4-5 min, eller indtil mør. Tilsæt hvidløg, sojasauce, fish sauce, sød chilisauce og vand* [2 spsk | 4 spsk], og steg videre i 1 min.

5

Hak thaibasilikum groft. Tilsæt limesaft [1 spsk | 2 spsk] til stegepanden.

6

Anret ingefærris i dybe tallerkener. Top med hakket svine-/kalvekød, grøntsager og thaibasilikum. Server med resterende limebåde.