HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvineschnitzel
topBanner
Svineschnitzel

Svineschnitzel

med svampesauce & kartoffelmos

Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Perfekt stegt, sprødt svinekød med lækker kartoffelmos. Vi laver også en super cremet svampesauce med hvidløg og persille.

Tags:Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Madlavningsfløde

efter behov

Gulerod

2 spsk

Portobello

Bagekartoffel

Oksebouillon

Bredbladet persille

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Mælk*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)854.9166 kJ
Kalorier (kcal)204.33 kcal
Fedt7.4475 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat3.225 g
Sukker2.2 g
Protein31.407 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm store stykker. Skræl hvidløg. Kog kartoffel, gulerod og hvidløg i 18-20 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en stor klat smør*, mælk* og et nip salt*. Mos groft med en kartoffelmoser eller gaffel.

2

Skær svampe i 1/2 cm tynde skiver. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 6-7 min, og overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, krydr med salt* og peber*, og steg i 5-7 min.

5

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt svinekød, og varm op.

6

Anret kartoffelmos, svinekød og svampesauce i dybe tallerkener. Top med resterende persille.