Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Perfekt stegt, sprødt svinekød med lækker kartoffelmos. Vi laver også en super cremet svampesauce med hvidløg og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Madlavningsfløde
efter behov
Gulerod
2 spsk
Portobello
Bagekartoffel
Oksebouillon
Bredbladet persille
Hvidløgsfed
Smør*
Mælk*
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm store stykker. Skræl hvidløg. Kog kartoffel, gulerod og hvidløg i 18-20 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en stor klat smør*, mælk* og et nip salt*. Mos groft med en kartoffelmoser eller gaffel.
Skær svampe i 1/2 cm tynde skiver. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 6-7 min, og overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, krydr med salt* og peber*, og steg i 5-7 min.
Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt svinekød, og varm op.
Anret kartoffelmos, svinekød og svampesauce i dybe tallerkener. Top med resterende persille.