Skip to main content
Svineschnitzel
Svineschnitzel

Svineschnitzel

med svampesauce & kartoffelmos

4.3
(639)

Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Perfekt stegt, sprødt svinekød med lækker kartoffelmos. Vi laver også en super cremet svampesauce med hvidløg og persille.

Tags:
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

200 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Gulerod

150 g

Portobello

500 g

Bagekartoffel

4 g

Oksebouillon

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

2 spsk

Mælk

Næringsindhold

Kalorier (kcal)204 kcal
Energi (kJ)855 kJ
Fedt7.4 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat3.2 g
Sukker2.2 g
Kostfibre0.2 g
Protein31 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm store stykker. Skræl hvidløg. Kog kartoffel, gulerod og hvidløg i 18-20 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en stor klat smør*, mælk* og et nip salt*. Mos groft med en kartoffelmoser eller gaffel.

Forbered råvarer
2

Skær svampe i 1/2 cm tynde skiver. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt. 

Steg svinekød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 6-7 min, og overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg svampe
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, krydr med salt* og peber*, og steg i 5-7 min.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt svinekød, og varm op.

Server
6

Anret kartoffelmos, svinekød og svampesauce i dybe tallerkener. Top med resterende persille.