HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekoteletter
topBanner
Svinekoteletter

Svinekoteletter

med citronsauce, tomatsalat & kartofler

Møre koteletter serveres med en spændende citronsovs og en lækker tomatsalat. Citronsovsen indeholder honning, salatsost og citronjuice. Den sprøde tomatsalat med løg og basilikum passer perfekt til.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Rødløg

4 g

Grøn tomat

12.5 g

Bøftomat

2.67 spsk

Citron

2 spsk

Svinekamfilet

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

Basilikum

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Kartofler

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1860.9148 kJ
Kalorier (kcal)444.7693 kcal
Fedt35.5525 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat6.1938 g
Sukker5.3 g
Protein30.269 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i kvarte. Skær tomater i tynde skiver. Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Skær citron i både.

2

Kog kartofler i 12-15 min, eller til de let kan deles med en kniv. Hæld vand fra kartofler, og kom dem tilbage i gryden sammen med en stor klat smør*. Tilsæt smulret salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i gryden. Mos let med en gaffel.

3

Skær koteletter i tynde skiver (2 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg koteletter på hver side i 3-4 min. Overfør til en tallerken.

4

Hak basilikum groft. Bland tomatskiver, et par skiver rødløg, basilikum og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Brun smør* i en stor stegepande på middel varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, vand*, honning [½ pakke, 2 pers.], resterende salatost [1/4 pakke, 2 pers.] og et skvæt citronsaft. Pisk, og lad simre i 2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sky fra koteletter, og tag gryden af varmen. 

6

Anret kartofler, tomatsalat og koteletter på tallerkener. Overøs med citronsauce. Server med resterende citronbåde.