topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekoteletter

Svinekoteletter

med citronsauce, tomatsalat & kartofler

Møre koteletter serveres med en spændende citronsovs og en lækker tomatsalat. Citronsovsen indeholder honning, salatsost og citronjuice. Den sprøde tomatsalat med løg og basilikum passer perfekt til.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Rødløg

1 stk

Grøn tomat

1 stk

Bøftomat

1 stk

Citron

300 g

Svinekamfilet

75 g

Græsk salatost

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

500 g

Kartofler

12.5 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.67 spsk

Smør

2 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)445 kcal
Energi (kJ)1861 kJ
Fedt35.55 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat6.19 g
Sukker5.3 g
Protein30.27 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i kvarte. Skær tomater i tynde skiver. Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Skær citron i både.

Kog kartofler
2

Kog kartofler i 12-15 min, eller til de let kan deles med en kniv. Hæld vand fra kartofler, og kom dem tilbage i gryden sammen med en stor klat smør*. Tilsæt smulret salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i gryden. Mos let med en gaffel.

Steg koteletter
3

Skær koteletter i tynde skiver (2 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg koteletter på hver side i 3-4 min. Overfør til en tallerken.

Bland tomatsalat
4

Hak basilikum groft. Bland tomatskiver, et par skiver rødløg, basilikum og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Lav citronsauce
5

Brun smør* i en stor stegepande på middel varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, vand*, honning [½ pakke, 2 pers.], resterende salatost [1/4 pakke, 2 pers.] og et skvæt citronsaft. Pisk, og lad simre i 2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sky fra koteletter, og tag gryden af varmen. 

Server
6

Anret kartofler, tomatsalat og koteletter på tallerkener. Overøs med citronsauce. Server med resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image