
Udvid dit repertoire med denne hurtigt lavede ret af svinekamfilet i fantastisk sauce. Vores kok Sophie har maksimeret smagene i den bedste restaurantstil, uden at gøre madlavningen kompliceret. Estragon er stjernen i retten, og perlecouscous og grøn salat smagsat med citron er det perfekte supplement til det saftige kød og cremede sauce. Passer lige så godt i weekenden, som når du fortjener hverdagsluksus.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
300 g
Svinekamfilet
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
4 g
Bouillon
1 pose
Estragon
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Crème fraiche
1 stk
Citrusfrugt
75 g
Blandet salat
4 dl
Vand

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Smag til med salt* og peber*.

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak estragon fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Lad hvile på en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg, estragon og citronskal i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], vand* [2 tsk, 2 pers. | 4 tsk, 4 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Bland salat, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Skær koteletter i tynde skiver.

Anret perlecouscous, koteletter og salat på tallerkener. Top med estragonsauce.