Skip to main content
Svinekød i estragonsauce

Svinekød i estragonsauce

med perlecouscous & salat

3.9
(135)

Udvid dit repertoire med denne hurtigt lavede ret af svinekamfilet i fantastisk sauce. Vores kok Sophie har maksimeret smagene i den bedste restaurantstil, uden at gøre madlavningen kompliceret. Estragon er stjernen i retten, og perlecouscous og grøn salat smagsat med citron er det perfekte supplement til det saftige kød og cremede sauce. Passer lige så godt i weekenden, som når du fortjener hverdagsluksus.

Allergener:
Sennep
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

300 g

Svinekamfilet

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

4 g

Bouillon

1 pose

Estragon

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Crème fraiche

1 stk

Citrusfrugt

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)580.9 kcal
Energi (kJ)2430.3 kJ
Fedt20.2 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat62.2 g
Sukker3.5 g
Kostfibre2.9 g
Protein40.7 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Smag til med salt* og peber*.

Forbered råvarer
2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak estragon fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).

Steg koteletter
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Lad hvile på en tallerken.

Lav estragonsauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg, estragon og citronskal i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], vand* [2 tsk, 2 pers. | 4 tsk, 4 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav salat
5

Bland salat, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Skær koteletter i tynde skiver.

Server
6

Anret perlecouscous, koteletter og salat på tallerkener. Top med estragonsauce.