Udvid dit repertoire med denne hurtigt lavede ret af svinekamfilet i fantastisk sauce. Vores kok Sophie har maksimeret smagene i den bedste restaurantstil, uden at gøre madlavningen kompliceret. Estragon er stjernen i retten, og perlecouscous og grøn salat smagsat med citron er det perfekte supplement til det saftige kød og cremede sauce. Passer lige så godt i weekenden, som når du fortjener hverdagsluksus.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
300 g
Svinekamfilet
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Skalotteløg
4 g
Grøntsagsbouillon
1 pose
Estragon
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Crème fraiche
1 stk
Citron
75 g
Blandet salat
4 dl
Vand
Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Smag til med salt* og peber*.
Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak estragon fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Lad hvile på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg, estragon og citronskal i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], vand* [2 tsk, 2 pers. | 4 tsk, 4 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1 min. Smag til med salt* og peber*.
Bland salat, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Skær koteletter i tynde skiver.
Anret perlecouscous, koteletter og salat på tallerkener. Top med estragonsauce.