topBanner
Svinekød i estragonsauce

Svinekød i estragonsauce

med perlecouscous & salat

Hurtigt

Udvid dit repertoire med denne hurtigt lavede ret af svinekamfilet i fantastisk sauce. Vores kok Sophie har maksimeret smagene i den bedste restaurantstil, uden at gøre madlavningen kompliceret. Estragon er stjernen i retten, og perlecouscous og grøn salat smagsat med citron er det perfekte supplement til det saftige kød og cremede sauce. Passer lige så godt i weekenden, som når du fortjener hverdagsluksus.

Allergener:glutensellerimælksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

1 stk

Skalotteløg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Estragon

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Citron

½ pakke

Sennep

(Indeholdersennep)

1 pose

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2711 kJ
Kalorier (kcal)648 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat68 g
Sukker8 g
Protein43 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Smag til med salt og peber.

2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak estragon fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Lad hvile på en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg, estragon og citronskal i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], vand [2 tsk, 2 pers. | 4 tsk, 4 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1 min. Smag til med salt og peber.

5

Bland salat, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie, et nip salt og peber i en stor skål. Skær koteletter i tynde skiver.

6

Anret perlecouscous, koteletter og salat på tallerkener. Top med estragonsauce.