HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekød I Estragonsauce
topBanner
Svinekød i estragonsauce

Svinekød i estragonsauce

med perlecouscous & salat

Hurtigt

Udvid dit repertoire med denne hurtigt lavede ret af svinekamfilet i fantastisk sauce. Vores kok Sophie har maksimeret smagene i den bedste restaurantstil, uden at gøre madlavningen kompliceret. Estragon er stjernen i retten, og perlecouscous og grøn salat smagsat med citron er det perfekte supplement til det saftige kød og cremede sauce. Passer lige så godt i weekenden, som når du fortjener hverdagsluksus.

Allergener:sennepglutensellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 g

Sennep

(Indeholdersennep)

300 g

Svinekamfilet

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Skalotteløg

4 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Estragon

Hvidløgsfed

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Citron

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)580.8675 kcal
Energi (kJ)2430.3496 kJ
Fedt20.2472 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat62.155 g
Sukker3.5 g
Protein40.71 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Smag til med salt* og peber*.

2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak estragon fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Lad hvile på en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg, estragon og citronskal i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], vand* [2 tsk, 2 pers. | 4 tsk, 4 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

5

Bland salat, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Skær koteletter i tynde skiver.

6

Anret perlecouscous, koteletter og salat på tallerkener. Top med estragonsauce.