Svinekød i estragonsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekød i estragonsauce

Svinekød i estragonsauce

med perlecouscous & salat

Udvid dit repertoire med denne hurtigt lavede ret af svinekamfilet i fantastisk sauce. Vores kok Sophie har maksimeret smagene i den bedste restaurantstil, uden at gøre madlavningen kompliceret. Estragon er stjernen i retten, og perlecouscous og grøn salat smagsat med citron er det perfekte supplement til det saftige kød og cremede sauce. Passer lige så godt i weekenden, som når du fortjener hverdagsluksus.

Allergener:
Sennep
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

300 g

Svinekamfilet

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Skalotteløg

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Estragon

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Crème fraiche

1 stk

Citron

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)581 kcal
Energi (kJ)2430 kJ
Fedt20.25 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat62.16 g
Sukker3.5 g
Protein40.71 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Smag til med salt* og peber*.

Forbered råvarer
2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak estragon fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).

Steg koteletter
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min på hver side. Lad hvile på en tallerken.

Lav estragonsauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg, estragon og citronskal i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], vand* [2 tsk, 2 pers. | 4 tsk, 4 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav salat
5

Bland salat, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Skær koteletter i tynde skiver.

Server
6

Anret perlecouscous, koteletter og salat på tallerkener. Top med estragonsauce.