HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekamfilet
topBanner
Svinekamfilet

Svinekamfilet

med svampesauce & kartoffelmos

Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Velsmagende svinekød som først bliver stegt, og derefter blandes med den vidunderlige svampesauce med portobello, hvidløg og persille. Perfekt tilbehør er den cremede kartoffelmos, som får en flot, orange farve af at blive blandet med gulerod.

Tags:Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

4 g

Hvide Løjer & Urter

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Oksebouillon

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Portobello

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør* (trin 1)

2 spsk

Mælk* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2975.4932 kJ
Kalorier (kcal)711.16 kcal
Fedt35.874 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat62.6001 g
Sukker18.4 g
Protein41.949 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm tern. Skræl hvidløg. Kog kartoffel, gulerod og hvidløg i 18-20 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*, mælk* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* og peber*. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Smag til med salt*, og stil til side med låg på.

2

Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, og stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe og peberfrugt, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 9-10 min, eller indtil gyldne.

5

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt svinekød, og lad simre indtil gennemvarmet.

6

Anret kartoffelmos i dybe tallerkener. Top med kød- og svampesauce. Top med resterende persille.