Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekamfilet

Svinekamfilet

med svampesauce & kartoffelmos

Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Velsmagende svinekød som først bliver stegt, og derefter blandes med den vidunderlige svampesauce med portobello, hvidløg og persille. Perfekt tilbehør er den cremede kartoffelmos, som får en flot, orange farve af at blive blandet med gulerod.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Oksebouillon

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Portobello

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)711 kcal
Energi (kJ)2976 kJ
Fedt35.87 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker18.4 g
Protein41.95 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm tern. Skræl hvidløg. Kog kartoffel, gulerod og hvidløg i 18-20 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*, mælk* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* og peber*. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Smag til med salt*, og stil til side med låg på.

Forbered råvarer
2

Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, og stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg svampe
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe og peberfrugt, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 9-10 min, eller indtil gyldne.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt svinekød, og lad simre indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret kartoffelmos i dybe tallerkener. Top med kød- og svampesauce. Top med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image