
Svinekamfilet
med svampesauce & kartoffelmos
Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Velsmagende svinekød som først bliver stegt, og derefter blandes med den vidunderlige svampesauce med portobello, hvidløg og persille. Perfekt tilbehør er den cremede kartoffelmos, som får en flot, orange farve af at blive blandet med gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Svinekamfilet
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Oksebouillon
1 pose
Bredbladet persille
75 g
Portobello
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
Ikke inkluderet i din måltidskasse
efter behov
Smør (trin 1)
2 spsk
Mælk (trin 1)
Fremgangsmåde

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 1 cm tern. Skræl hvidløg. Kog kartoffel, gulerod og hvidløg i 18-20 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*, mælk* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* og peber*. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Smag til med salt*, og stil til side med låg på.

Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, og stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe og peberfrugt, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 9-10 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør godt rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt svinekød, og lad simre indtil gennemvarmet.

Anret kartoffelmos i dybe tallerkener. Top med kød- og svampesauce. Top med resterende persille.