
En submarinesandwich, almindeligvis kendt som en sub, er en amerikansk varm sandwich i et aflangt brød, fyldt med kød, ost og saucer. Jo mere fyld og jo mere snasket, jo bedre! Vores 'sub' er fyldt med en TexMex-krydret tomat-oksekødssauce og revet ost, og bliver gratineret og sprødbagt i ovnen, så den bliver fuldstænding uimodståelig! Husk servietter!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
225 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder: Sulfitter)
60 g
Blandet salat
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
390 g
Hakkede tomater
5 g
Tex-Mex
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Avocado
1 stk
Koriander
1 stk
Tomat
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Smør til sauce

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skyl salat.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Hak koriander fint.
Hak tomat groft.
Bland salat, koriander, avocado, tomat, salt og olivenolie i en stor skål.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Pres eller hak hivdløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød og peberfrugt med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt hvidløg og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, rødvinssauce, sød chilisauce og smør, og bring i kog.
Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.

Del brød på midten, og placer tæt op ad hinanden i et ildfast fad med bagepapir.
Top med sauce og cheddar/gouda.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er smeltet og gylden.
Drys fritter med finrevet ost og vend sammen, når fritterne har 10 min tilbage.

Anret sub-sandwich, fritter og avocadosalat på tallerkener.