Skip to main content
'Sub'-sandwich med TexMex-oksekødssauce
'Sub'-sandwich med TexMex-oksekødssauce

'Sub'-sandwich med TexMex-oksekødssauce

med ostegratinerede fritter og avocadosalat

En submarinesandwich, almindeligvis kendt som en sub, er en amerikansk varm sandwich i et aflangt brød, fyldt med kød, ost og saucer. Jo mere fyld og jo mere snasket, jo bedre! Vores 'sub' er fyldt med en TexMex-krydret tomat-oksekødssauce og revet ost, og bliver gratineret og sprødbagt i ovnen, så den bliver fuldstænding uimodståelig! Husk servietter!

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder: Sulfitter)

60 g

Blandet salat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

390 g

Hakkede tomater

5 g

Tex-Mex

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Avocado

1 stk

Koriander

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)5266 kJ
Kalorier (kcal)1259 kcal
Fedt56.4 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat133.4 g
Sukker26.6 g
Protein53.9 g
Salt8.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav avocadosalat
2

Imens, skyl salat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak koriander fint.

Hak tomat groft.

Bland salat, koriander, avocado, tomat, salt og olivenolie i en stor skål.

Steg kød
3

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Pres eller hak hivdløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød og peberfrugt med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, rødvinssauce, sød chilisauce og smør, og bring i kog.

Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.

Gratiner sub-sandwich og fritter
5

Del brød på midten, og placer tæt op ad hinanden i et ildfast fad med bagepapir.

Top med sauce og cheddar/gouda.

Bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er smeltet og gylden.

Drys fritter med finrevet ost og vend sammen, når fritterne har 10 min tilbage.

Server
6

Anret sub-sandwich, fritter og avocadosalat på tallerkener.