En submarinesandwich, almindeligvis kendt som en sub, er en amerikansk varm sandwich i et aflangt brød, fyldt med kød, ost og saucer. Jo mere fyld og jo mere snasket, jo bedre! Vores 'sub' er fyldt med en TexMex-krydret tomat-oksekødssauce og revet ost, og bliver gratineret og sprødbagt i ovnen, så den bliver fuldstænding uimodståelig! Husk servietter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder: Sulfitter)
60 g
Blandet salat
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
390 g
Hakkede tomater
5 g
Tex-Mex
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Avocado
1 stk
Koriander
1 stk
Tomat
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Smør til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skyl salat.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Hak koriander fint.
Hak tomat groft.
Bland salat, koriander, avocado, tomat, salt og olivenolie i en stor skål.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Pres eller hak hivdløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød og peberfrugt med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, rødvinssauce, sød chilisauce og smør, og bring i kog.
Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.
Del brød på midten, og placer tæt op ad hinanden i et ildfast fad med bagepapir.
Top med sauce og cheddar/gouda.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er smeltet og gylden.
Drys fritter med finrevet ost og vend sammen, når fritterne har 10 min tilbage.
Anret sub-sandwich, fritter og avocadosalat på tallerkener.