HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStir Fry
topBanner
Stir-fry

Stir-fry

med svinekød, brune ris, sukkerærter & ingefærssauce

Aftenens fantastiske måltid byder på masser af spændende ingredienser! Vi starter med at koge brune ris, og imens de koger, laver vi en vidunderlig stir-fry! Vi steger svinekød, sukkerærter og peberfrugter, som vi krydder med appelsin- og ingefærsauce! Vi topper med sprøde forårsløg, og maden er klar til at blive nydt!

Tags:Proteinrig
Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

170 g

Brune ris

1 stk

Appelsin

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

300 g

Svinekamfilet

75 g

Sukkerærter

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

5 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)392.555 kcal
Energi (kJ)1642.45 kJ
Fedt19.4958 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat24.2311 g
Sukker17.1 g
Protein34.833 g
Salt3.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [5 dl | 10 dl] i kog i en mellemstor gryde. Skyl ris grundigt i en si. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden med kogende vand*, og læg låg på. Skru ned til middel varme, og lad simre under låg i 25-30 min. Stil til side.

2

Skræl ingefær [1/2 stk, 2P], og riv fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Snit forårsløg fint. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

3

Skær appelsin over på midten. Bland ingefær, hvidløg, sojasauce, appelsinsaft [3-4 spsk I 6-7 spsk] og et nip peber* i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød og et nip salt*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Tilsæt sukkerærter [1/2 pose, 2P], peberfrugt og et nip salt*, og steg i 3-4 min, eller indtil bløde. Kom svinekød tilbage i stegepanden, og tilsæt soja-appelsinsauce.

6

Anret ris og stir-fry i dybe tallerkener. Top med forårsløg.