topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stir-fry

Stir-fry

med svinekød, brune ris, sukkerærter & ingefærssauce

Aftenens fantastiske måltid byder på masser af spændende ingredienser! Vi starter med at koge brune ris, og imens de koger, laver vi en vidunderlig stir-fry! Vi steger svinekød, sukkerærter og peberfrugter, som vi krydder med appelsin- og ingefærsauce! Vi topper med sprøde forårsløg, og maden er klar til at blive nydt!

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

170 g

Brune ris

1 stk

Appelsin

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

300 g

Svinekamfilet

75 g

Sukkerærter

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)393 kcal
Energi (kJ)1642 kJ
Fedt19.5 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat24.23 g
Sukker17.1 g
Protein34.83 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [5 dl | 10 dl] i kog i en mellemstor gryde. Skyl ris grundigt i en si. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden med kogende vand*, og læg låg på. Skru ned til middel varme, og lad simre under låg i 25-30 min. Stil til side.

Forbered grøntsager
2

Skræl ingefær [1/2 stk, 2P], og riv fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Snit forårsløg fint. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Bland soja-appelsinsauce
3

Skær appelsin over på midten. Bland ingefær, hvidløg, sojasauce, appelsinsaft [3-4 spsk I 6-7 spsk] og et nip peber* i en lille skål.

Steg svinekød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød og et nip salt*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Tilsæt sukkerærter [1/2 pose, 2P], peberfrugt og et nip salt*, og steg i 3-4 min, eller indtil bløde. Kom svinekød tilbage i stegepanden, og tilsæt soja-appelsinsauce.

Server
6

Anret ris og stir-fry i dybe tallerkener. Top med forårsløg.