Stegt svinekød i cremet kokossauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt svinekød i cremet kokossauce

Stegt svinekød i cremet kokossauce

med stegte grøntsager og spicy chiliflager

Alt, som er cremet, kan vi godt lide. I aften frister vi med kød, gulerod og hvidløg, som vi steger og blander med en dejlig kokossauce med laksa-krydderier, chili, pak choi og lime. Det perfekte tilbehør er luftige jasminris, som sikrer, at intet af ​​den fantastiske sauce går til spilde.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Hvedefri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

200 ml

Kokosmælk

8 g

Ga-Laksa

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

½ stk

Lime

1 stk

Forårsløg

½ stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)754 kcal
Energi (kJ)3156 kJ
Fedt33.5 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat74.1 g
Sukker9.4 g
Protein38.9 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt gulerod, hvidløg, Ga-Laksa og halvdelen af chili, og steg videre i 2-3 min.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
4

Sænk til middelhøj varme.

Tilsæt kokosmælk, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pak choi, og lad simre i 1 min, eller indtil den er faldet sammen.

Tilsæt limesaft
5

Imens, snit forårsløg fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Tilsæt et skvæt limesaft til stegepanden.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svinekød, kokossauce og grøntsager. 

Drys med resterende chili.

Server med resterende limebåde.