Skip to main content
Stegt svinekød i cremet kokossauce
Stegt svinekød i cremet kokossauce

Stegt svinekød i cremet kokossauce

med stegte grøntsager og spicy chiliflager

4.4
(74)

Alt, som er cremet, kan vi godt lide. I aften frister vi med kød, gulerod og hvidløg, som vi steger og blander med en dejlig kokossauce med laksa-krydderier, chili, pak choi og lime. Det perfekte tilbehør er luftige jasminris, som sikrer, at intet af ​​den fantastiske sauce går til spilde.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Hvedefri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

200 ml

Kokosmælk

8 g

Ga-Laksa

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

½ stk

Lime

1 stk

Forårsløg

½ stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)754 kcal
Energi (kJ)3156 kJ
Fedt33.5 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat74.1 g
Sukker9.4 g
Kostfibre4.3 g
Protein38.9 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt gulerod, hvidløg, Ga-Laksa og halvdelen af chili, og steg videre i 2-3 min.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
4

Sænk til middelhøj varme.

Tilsæt kokosmælk, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pak choi, og lad simre i 1 min, eller indtil den er faldet sammen.

Tilsæt limesaft
5

Imens, snit forårsløg fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Tilsæt et skvæt limesaft til stegepanden.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svinekød, kokossauce og grøntsager. 

Drys med resterende chili.

Server med resterende limebåde.